Storlek
430gram
INGREDIENSER: VETEMJÖL, vatten, vegetabilisk olja (raps, palm), linfrön 3%, SESAMFRÖN, RÅGMJÖL, 1,5%, salt, jäst, SOJAKROSS, malt (RÅG, VETE, KORN), RÅGKROSS, VETEKLI 0,5%, torkad surdeg av RÅG, emulgeringsmedel (SOJALECITIN, E472e). Kan innehålla spår av ägg och mjölk.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, sojabönor och nötter. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1171 kJ |
Energi | 280 kcal |
Fett | 6.7 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 0.7 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 3.7 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Litauen
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Grovt italienskt bröd 44g kolhydrater tillsammans med 6.7g fett.
Grovt italienskt bröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, sojabönor och nötter.
På grund av tillverkningsprocessen kan Grovt italienskt bröd innehålla spår av följande allergener: ägg och mjölk.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.