Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Förbakade/delbakade matbröd
  5. Grovt italienskt bröd
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Förbakade/delbakade matbröd/
  5. Grovt italienskt bröd

Grovt italienskt bröd

Bonjour

Storlek

430gram

Grovt italienskt bröd

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: VETEMJÖL, vatten, vegetabilisk olja (raps, palm), linfrön 3%, SESAMFRÖN, RÅGMJÖL, 1,5%, salt, jäst, SOJAKROSS, malt (RÅG, VETE, KORN), RÅGKROSS, VETEKLI 0,5%, torkad surdeg av RÅG, emulgeringsmedel (SOJALECITIN, E472e). Kan innehålla spår av ägg och mjölk.

Allergeninformation för Grovt italienskt bröd

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Sesamfrön(Innehåller)
Sojabönor(Innehåller)
Nötter(Innehåller)
Ägg(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, sojabönor och nötter. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1171 kJ
Energi280 kcal
Fett6.7 g
- Varav mättat fett0.7 g
Kolhydrat44 g
- Varav sockerarter0.7 g
Protein8.5 g
Salt1.2 g
Fiber3.7 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 540 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Litauen

Företag

Lantmännen Unibake

Org.nr: 556186-7796

Kontakt

Box 1644

701 16 Örebro

Tel: 010-556 50 00

info@unibake.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Grovt italienskt bröd

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Grovt italienskt bröd?

I en portion på 100g finns det 8.5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Grovt italienskt bröd?

Per 100g portion innehåller Grovt italienskt bröd 44g kolhydrater tillsammans med 6.7g fett.

Allergener

Innehåller Grovt italienskt bröd några allergener?

Grovt italienskt bröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, sojabönor och nötter.

Vilka allergener kan finnas i spår i Grovt italienskt bröd?

På grund av tillverkningsprocessen kan Grovt italienskt bröd innehålla spår av följande allergener: ägg och mjölk.

Vem kan jag kontakta angående Grovt italienskt bröd?

Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.

←Tillbaka till Produkter