Storlek
525gram
VETEMJÖL, vatten, mannagryn (DURUMVETE), surdeg av VETE [vatten, VETEMJÖL], RÅGMJÖL, jäst, salt (jod), rapsolja, VETEGLUTEN, VETEFIBER, maltmjöl (VETE), acerolaextrakt. Kan innehålla spår av ägg, soja, mjölk, sesamfrön.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, mjölk och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1184 kJ |
Energi | 280 kcal |
Fett | 2.1 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 54 g |
- Varav sockerarter | 2.6 g |
Protein | 9.7 g |
Salt | 1.6 g |
Fiber | 2.9 g |
Förvaras i -19°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 549 dagar.
Förvaringstemperatur
-19°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 549 dagar
Tillverkningsland
Litauen
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 9.7g protein.
Per 100g portion innehåller Grekiskt Lantbröd 54g kolhydrater tillsammans med 2.1g fett.
Grekiskt Lantbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Grekiskt Lantbröd innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, mjölk och sesamfrön.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.