Vårt omåttligt populära lantbröd bakta på durumvete i portionsstorlek. Härligt och gott.
Storlek
110gram
VETEMJÖL/HVETEMEL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN/BYGG), vatten/vann, surdeg av VETE/HVETE, havssalt, jäst/gjær, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår/spor av mjölk/melk, ägg/egg, sesam, senap/sennep, soja/soya och laktos.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 972 kJ |
Energi | 232 kcal |
Fett | 0.8 g |
- Varav mättat fett | 0.03 g |
Kolhydrat | 49 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 8.2 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 2.4 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.2g protein.
Per 100g portion innehåller Grekisk lantfralla 49g kolhydrater tillsammans med 0.8g fett.
Grekisk lantfralla innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Grekisk lantfralla innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, senap och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.