Storlek
510gram
VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, maltmjöl av RÅG, salt (jod), jäst, surdeg av RÅG [RÅGMJÖL, vatten, startkultur], maltmjöl av KORN, solrosfrön 1%, linfrön 1%, SESAMFRÖN 1%, socker, vegetabilisk olja (palm, raps), VETEGLUTEN, druvsocker, vegetabiliskt emulgeringsmedel (E322 (solros), E471, E472e), surhetsreglerande medel (E260, E330), SKUMMJÖLKSPULVER, mjölbehandlingsmedel (E300), arom. Kan innehålla spår av ägg, soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sesamfrön och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1121 kJ |
Energi | 265 kcal |
Fett | 3.7 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 4.6 g |
Förvaras i -19°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 549 dagar.
Förvaringstemperatur
-19°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 549 dagar
Tillverkningsland
Litauen
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.7g protein.
Per 100g portion innehåller Frölimpa mörk 47g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.
Frölimpa mörk innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sesamfrön och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Frölimpa mörk innehålla spår av följande allergener: ägg och sojabönor.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.