Ett riktigt gott levainbröd toppat med linfrö, hirs, sesamfrö och solrosfrö. Med sin krispiga yta och mjuka inre, är detta bröd perfekt för alla tillfällen. Njut av det till frukost, lunch eller middag för en smakrik upplevelse.
Storlek
58gram
VVETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg/torkad surdeg av VETE/bovete, vatten, fröblandning 3 % (solroskärnor, SESAMFRÖ, bruna-/gula linfrö, hirsfrö), solrosfrö 2 %, havssalt, jäst, VETEGLUTEN, guarkärnmjöl. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, senap, soja och laktos.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1107 kJ |
Energi | 265 kcal |
Fett | 3.6 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 1.1 g |
Protein | 9.4 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 3.1 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 9.4g protein.
Per 100g portion innehåller Frölevain 50g kolhydrater tillsammans med 3.6g fett.
Frölevain innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Frölevain innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, senap och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.