Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Förbakade/delbakade matbröd
  5. Franskt Lantbröd
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Förbakade/delbakade matbröd/
  5. Franskt Lantbröd

Franskt Lantbröd

Dafgårds

Gott surdegsbröd med frötäcke.

Storlek

560gram

Franskt Lantbröd

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg/torkad surdeg av VETE, vatten, fullkorns RÅGMJÖL, fröblandning (solroskärnor, SESAMFRÖN, bruna/gula linfrö, hirsfrön), havssalt, jäst, VETEGLUTEN, guarkärnmjöl. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, senap, soja och laktos.

Allergeninformation för Franskt Lantbröd

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Laktos(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)
Sesamfrön(Innehåller)
Korn(Innehåller)
Råg(Innehåller)
Vete(Innehåller)
Senap(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, korn, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1082 kJ
Energi259 kcal
Fett2.2 g
- Varav mättat fett0.2 g
Kolhydrat51 g
- Varav sockerarter1.1 g
Protein9.3 g
Salt1.3 g
Fiber3.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Franskt Lantbröd

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Franskt Lantbröd?

I en portion på 100g finns det 9.3g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Franskt Lantbröd?

Per 100g portion innehåller Franskt Lantbröd 51g kolhydrater tillsammans med 2.2g fett.

Allergener

Innehåller Franskt Lantbröd några allergener?

Franskt Lantbröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, korn, råg och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Franskt Lantbröd?

På grund av tillverkningsprocessen kan Franskt Lantbröd innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, senap och sojabönor.

Vem kan jag kontakta angående Franskt Lantbröd?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter