Rustikt stenugnsbakat bröd med vete samt siktat mjöl på toppen.
Storlek
70gram
Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, jäst, jodsalt, torkad surdeg (VETE), gluten(VETE), dextros, olivolja, örter, LAKTOS, maltmjöl (KORN), kryddor.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, råg, sojabönor och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, nötter, sesamfrön och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 984 kJ |
Energi | 233 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 45.2 g |
- Varav sockerarter | 0.6 g |
Protein | 8 g |
Fiber | 3.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Luxemburg
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 8g protein.
Per 100g portion innehåller Flaguette Plain 45.2g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Flaguette Plain innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, råg, sojabönor och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Flaguette Plain innehålla spår av följande allergener: mjölk, nötter, sesamfrön och ägg.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.