Storlek
100gram
Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, jäst, jodsalt, torkad surdeg (VETE), gluten (VETE), dextros, olivolja extra virgin, örter, maltmjöl (KORN), LAKTOS, kryddor, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistaschmandel, makadamianöt, queenslandsnöt och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1007 kJ |
Energi | 238 kcal |
Fett | 1.3 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 1.1 g |
Protein | 8.2 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 3.4 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Luxemburg
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 8.2g protein.
Per 100g portion innehåller Flaguette 47g kolhydrater tillsammans med 1.3g fett.
Flaguette innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Flaguette innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistaschmandel, makadamianöt, queenslandsnöt och sesamfrön.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.