Flaguette

Panesco

Storlek

100gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, jäst, jodsalt, torkad surdeg (VETE), gluten (VETE), dextros, olivolja extra virgin, örter, maltmjöl (KORN), LAKTOS, kryddor, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

Allergeninformation för Flaguette

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Ägg(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)
Mjölk(Innehåller)
Mandel(Kan innehålla)
Hasselnöt(Kan innehålla)
Valnöt(Kan innehålla)
Cashewnöt(Kan innehålla)
Pekannöt(Kan innehålla)
Paranöt(Kan innehålla)
Pistaschmandel(Kan innehålla)
Makadamianöt(Kan innehålla)
Queenslandsnöt(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistaschmandel, makadamianöt, queenslandsnöt och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1007 kJ
Energi238 kcal
Fett1.3 g
- Varav mättat fett0.2 g
Kolhydrat47 g
- Varav sockerarter1.1 g
Protein8.2 g
Salt1.4 g
Fiber3.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Luxemburg

Företag

La Lorraine Sweden AB

Org.nr: 556497-0506

Kontakt

Arenavägen 45, 11tr

121 77 Johanneshov

Tel: 08-661 82 22

info@nybergsbageri.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Flaguette

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Flaguette?

I en portion på 100g finns det 8.2g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Flaguette?

Per 100g portion innehåller Flaguette 47g kolhydrater tillsammans med 1.3g fett.

Allergener

Innehåller Flaguette några allergener?

Flaguette innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Flaguette?

På grund av tillverkningsprocessen kan Flaguette innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistaschmandel, makadamianöt, queenslandsnöt och sesamfrön.

Vem kan jag kontakta angående Flaguette?

Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.