Fazer Ekologiskt Surdegsbröd – ett mjukt, smakrikt och KRAV-märkt surdegsbröd. Brödet bakas i vårt bageri i Lidköping, där vi använder noggrant utvalt ekologiskt mjöl. Genom att använda vår egen surdeg av fullkornsråg tillför vi brödet en unik karaktär som gör det extra saftigt och gott. Fazer Ekologiskt Surdegsbröd är lika gott att rosta som att äta precis som det är.
Storlek
350gram
VETEmjöl** ***, vatten, RÅGflingor** ***, surdeg av fullkornsRÅGmjöl** *** 5,5%, rapsolja** ***, RÅGfiber**, linfrö*** **, VETEgluten*, jäst***, socker**, malt av KORN** och RÅG**, salt, fermenterat VETEmjöl*, stabiliseringsmedel* (guarkärnmjöl), fullkornsVETEmjöl** ***, ättika*, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ekologisk ingrediens **KRAV ekologisk ingrediens ***Ursprung Sverige Brödet består av 82% svenska ingredienser
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1150 kJ |
Energi | 280 kcal |
Fett | 5.8 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 45 g |
- Varav sockerarter | 4.1 g |
Protein | 8.4 g |
Salt | 0.9 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 8.4g protein.
Per 100g portion innehåller Ekologiskt Surdegsbröd Fryst 45g kolhydrater tillsammans med 5.8g fett.
Ekologiskt Surdegsbröd Fryst innehåller följande allergener: korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete.
Ekologiskt Surdegsbröd Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.