- Livsmedel
- Djupfryst
- Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
- Förbakade/delbakade matbröd
- Danskt Munkbröd
Danskt Munkbröd
Storlek
460gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, surdeg av RÅG [RÅGMJÖL, vatten], salt (jod), jäst/gjær. Kan innehålla spår av ägg, soja, mjölk, mandel, hasselnötter, valnötter, sesamfrön.
Allergeninformation för Danskt Munkbröd
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, nötter, sesamfrön, mjölk och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1064 kJ |
Energi | 251 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 1.1 g |
Protein | 7.4 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 4.7 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Polen
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
Vanliga frågor om Danskt Munkbröd
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Danskt Munkbröd?
I en portion på 100g finns det 7.4g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Danskt Munkbröd?
Per 100g portion innehåller Danskt Munkbröd 50g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Allergener
Innehåller Danskt Munkbröd några allergener?
Danskt Munkbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Vilka allergener kan finnas i spår i Danskt Munkbröd?
På grund av tillverkningsprocessen kan Danskt Munkbröd innehålla spår av följande allergener: sojabönor, nötter, sesamfrön, mjölk och ägg.
Vem kan jag kontakta angående Danskt Munkbröd?
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.