Danskt Munkbröd

Bonjour

Storlek

460gram

Danskt Munkbröd

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, surdeg av RÅG [RÅGMJÖL, vatten], salt (jod), jäst/gjær. Kan innehålla spår av ägg, soja, mjölk, mandel, hasselnötter, valnötter, sesamfrön.

Allergeninformation för Danskt Munkbröd

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Sojabönor(Kan innehålla)
Nötter(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, nötter, sesamfrön, mjölk och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1064 kJ
Energi251 kcal
Fett1.5 g
- Varav mättat fett0.4 g
Kolhydrat50 g
- Varav sockerarter1.1 g
Protein7.4 g
Salt1.5 g
Fiber4.7 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Polen

Företag

Lantmännen Unibake

Org.nr: 556186-7796

Kontakt

Box 1644

701 16 Örebro

Tel: 010-556 50 00

info@unibake.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Danskt Munkbröd

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Danskt Munkbröd?

I en portion på 100g finns det 7.4g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Danskt Munkbröd?

Per 100g portion innehåller Danskt Munkbröd 50g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.

Allergener

Innehåller Danskt Munkbröd några allergener?

Danskt Munkbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Danskt Munkbröd?

På grund av tillverkningsprocessen kan Danskt Munkbröd innehålla spår av följande allergener: sojabönor, nötter, sesamfrön, mjölk och ägg.

Vem kan jag kontakta angående Danskt Munkbröd?

Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.