Storlek
100gram
VETEMJÖL, vatten, solrosfrön 5%, surdeg av RÅG [RÅGMJÖL, vatten], torkade tranbär 3,5%, socker, pumpafrön 2,5%, HAVREGRYN 2%, SESAMFRÖN, 1,5%, salt (jod), VETEGLUTEN, jäst, maltmjöl av VETE, solrosolja. Kan innehålla spår av soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sesamfrön. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1571 kJ |
Energi | 372 kcal |
Fett | 7.5 g |
- Varav mättat fett | 1.1 g |
Kolhydrat | 61 g |
- Varav sockerarter | 1.6 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1.7 g |
Fiber | 4.4 g |
Förvaras i -18°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 549 dagar.
Förvaringstemperatur
-18°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 549 dagar
Tillverkningsland
Litauen
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Ciabatta tranbär 61g kolhydrater tillsammans med 7.5g fett.
Ciabatta tranbär innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sesamfrön.
På grund av tillverkningsprocessen kan Ciabatta tranbär innehålla spår av sojabönor.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.