Stenugnsbakad ciabatta med fullkornsmjöl, dekorerad med solros och pumpa kärnor, havreflingor och sesamfrö.
Storlek
125gram
VETEMJÖL, vatten, surdeg (VETE), jodsalt (salt, kaliumjodat), jäst, olivolja, dextros, antioxidationsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av: soja, mjölk, nötter, sesamfrön. UPPTINAT.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, nötter, sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1075 kJ |
Energi | 254 kcal |
Fett | 1.6 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 51 g |
- Varav sockerarter | 1.6 g |
Protein | 8 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 2.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 8g protein.
Per 100g portion innehåller Ciabatta Soft 51g kolhydrater tillsammans med 1.6g fett.
Ciabatta Soft innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Ciabatta Soft innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, nötter, sesamfrön och sojabönor.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.