Stenugnsbakad ciabatta med fullkornsmjöl, dekorerad med solros och pumpa kärnor, havreflingor och sesamfrö.
Storlek
85gram
VETEMJÖL, vatten, solrosfrön, HAVREFLINGOR, pumpafrön, SESAMFRÖN, jodsalt, surdeg (VETE), jäst, förtjockningsmedel (guargummi), rostat maltmjöl (VETE), antioxidationsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sesamfrön. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter, sojabönor och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1310 kJ |
Energi | 311 kcal |
Fett | 7 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 1.6 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 3.8 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Ciabatta Multigrai 50g kolhydrater tillsammans med 7g fett.
Ciabatta Multigrai innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sesamfrön.
På grund av tillverkningsprocessen kan Ciabatta Multigrai innehålla spår av följande allergener: nötter, sojabönor och mjölk.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.