Klassiskt italienskt långjäst och smakrikt bröd. Bakat på traditionellt vis med vetemjöl, olivolja och havssalt här i bageriet i Källby. En ciabatta väger 58 gram.
Storlek
58gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg/torkad surdeg av VETE, olivolja, havssalt, jäst, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1013 kJ |
Energi | 242 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 8.1 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 2.5 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.1g protein.
Per 100g portion innehåller Ciabatta 48g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Ciabatta innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Ciabatta innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, senap och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.