Ciabatta är ett klassiskt italienskt bröd med seg textur och frasig skorpa. Det här brödet är förbakat, men kan med fördel gräddas en kort stund i ugnen för en frasig yta. Passar utmärkt som frukostbröd eller lunchsmörgås. Ciabattan är bakad i Sverige på vetesurdeg, durumvete och malt.
Storlek
5000gram
VETEMJÖL (ursprung Sverige), vatten, DURUMVETEMJÖL 18,1 % (ursprung Spanien, Frankrike), VETESURDEG (VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), salt, sirap, KORNMALTEXTRAKT (av rostat mältat och mosat KORN), VETEGLUTEN, rapsolja, jäst, KORNMALTEXTRAKT, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), emulgeringsmedel (sorbitanmonostearat), surhetsreglerande medel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 908 kJ |
Energi | 213 kcal |
Fett | 1.44 g |
- Varav mättat fett | 0.22 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 0.99 g |
Protein | 7.42 g |
Salt | 1.36 g |
Fiber | 1.97 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 7.42g protein.
Per 100g portion innehåller Ciabatta 100g 42g kolhydrater tillsammans med 1.44g fett.
Ciabatta 100g innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Ciabatta 100g innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.