Surdegsbröd med pumpakärnor, toppat med blåa och vita vallmofrö.
Storlek
670gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE/bovete, vatten, vallmofrö, pumpakärnor, havssalt, jäst, VETEGLUTEN, guarkärnmjöl. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, senap och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1182 kJ |
Energi | 282 kcal |
Fett | 4.3 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 53 g |
- Varav sockerarter | 1.1 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 3.2 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Boston Brick 53g kolhydrater tillsammans med 4.3g fett.
Boston Brick innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Boston Brick innehålla spår av följande allergener: sojabönor, senap och sesamfrön.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.