Rustik spansk baguette som framgångsrikt kombinerar en tunn krispig skorpa med en lätt öppen struktur, toppad med mjöl.
Storlek
100gram
Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, jäst, jodsalt, gluten (VETE).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, lupin, mjölk och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 955 kJ |
Energi | 225 kcal |
Fett | 1 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 2.2 g |
Protein | 6.7 g |
Fiber | 2.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Spanien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 6.7g protein.
Per 100g portion innehåller Barra Rustica 47g kolhydrater tillsammans med 1g fett.
Barra Rustica innehåller allergenet vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Barra Rustica innehålla spår av följande allergener: laktos, lupin, mjölk och sojabönor.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.