Storlek
110gram
VETEMJÖL, vatten, surdeg av RÅG [RÅGMJÖL, vatten], salt (jod), jäst/gjær. Kan innehålla spår av ägg, soja, mjölk, mandel, hasselnötter, valnötter, sesamfrön.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, mjölk, nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1053 kJ |
Energi | 248 kcal |
Protein | 7.6 g |
Kolhydrat | 51 g |
Fett | 0.9 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Fiber | 2.8 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i -18°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-18°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 7.6g protein.
Per 100g portion innehåller Balder 51g kolhydrater tillsammans med 0.9g fett.
Balder innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Balder innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, mjölk, nötter och sesamfrön.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.