Servera en bit av Frankrike med bake off-surdegsbaguette. Inspirerad av franska baktraditioner och bakad i Södermanland med svenskt mjöl av hög kvalitet. Den extra jästiden ger en fyllig smak och robust skorpa till brödet. Gräddas snabbt i ugnen innan servering. Resultatet blir ett gott och nybakat bröd varje gång. En baguette väger 450 gram.
Storlek
8100gram
Vatten, VETEMJÖL*, oblandad RÅGSIKT*, fint sammalet RÅGMJÖL*, grovt sammalet RÅGMJÖL*, fullkornsmjöl av VETE*, klippt/krossad RÅG*, salt, mörk malt*, kallpresad rapsolja*, mörk sirap*, förvällt VETEMJÖL*, linfrö*, jäst. * - ekologisk ingrediens. Surdeg av RÅGMJÖL och vatten. Kan innehålla spår av: havre.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 820 kJ |
Energi | 197 kcal |
Fett | 1.9 g |
- Varav mättat fett | 0.08 g |
Kolhydrat | 36.5 g |
- Varav sockerarter | 0.7 g |
Protein | 5.1 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 5.06 g |
Järn | 1.8 mg |
Kalcium | 1.8 mg |
Kalium | 150 mg |
Magnesium | 12.8 mg |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 5.1g protein.
Per 100g portion innehåller Baguette surdeg Grov Ekologisk 36.5g kolhydrater tillsammans med 1.9g fett.
Baguette surdeg Grov Ekologisk innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Baguette surdeg Grov Ekologisk tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.