Storlek
125gram
VETEMJÖL, vatten, vegetabilisk olja (rapsolja, fullhärdad rapsolja), fiberrikt RÅGMJÖL, FULLKORNSVETEMJÖL, VETEKLI, vallmofrön 2%, potatisflingor, VETESKÅLLNING, salt, maltmjöl av KORN, torrjäst, VETEGLUTEN, druvsocker, vegetabiliskt emulgeringsmedel (E481, E472e, E322, E471), surdegspulver av VETE, förtjockningsmedel (E412), mjölbehandlingsmedel (E300), arom.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1185 kJ |
Energi | 283 kcal |
Fett | 7 g |
- Varav mättat fett | 1.3 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 1.4 g |
Protein | 9 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 6.1 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 9g protein.
Per 100g portion innehåller Baguette mörk vallmo 43g kolhydrater tillsammans med 7g fett.
Baguette mörk vallmo innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Baguette mörk vallmo tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.