Förvandla varje måltid till en fransk upplevelse med vår bake off-baguette. Brödet är framtaget med inspiration från traditionella franska recept och tillverkad av svenskt kvalitetsmjöl i Södermanland. Värm upp och baka färdigt baguetten i ugnen innan servering. Resultatet blir ett gott och nybakat bröd varje gång. Längd: 18 cm.
Storlek
6300gram
VETEmjöl, vatten, VETEgluten, salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete och korn. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där havre och råg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1021 kJ |
Energi | 241 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 1.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.7g protein.
Per 100g portion innehåller Baguette halv 47g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Baguette halv innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete och korn.
På grund av tillverkningsprocessen kan Baguette halv innehålla spår av följande allergener: havre och råg.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.