Förvandla varje måltid till en fransk upplevelse med vår bake off-baguette. Brödet är framtaget med inspiration från traditionella franska recept och bakad på svenskt kvalitetsmjöl i Södermanland. Värm upp och baka färdigt den grova baguetten i ugnen innan servering. Resultatet blir ett gott och nybakat bröd varje gång. Längd: 54 cm.
Storlek
5600gram
VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, fullkornsmjöl av VETE, VETEKLI, salt, jäst, maltmjöl av KORN, VETEGLUTEN, mjölbehandlingsmedel (E300).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete, råg och korn. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där havre hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 999 kJ |
Energi | 238 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 45 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1.42 g |
Fiber | 3.5 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Baguette grov 54 cm 45g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Baguette grov 54 cm innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete, råg och korn.
På grund av tillverkningsprocessen kan Baguette grov 54 cm innehålla spår av havre.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.