Förvandla varje måltid till en fransk upplevelse med vår bake off-baguette. Brödet är framtaget med inspiration från traditionella franska recept och tillverkad av svenskt kvalitetsmjöl i Södermanland. Värm upp och baka färdigt den grova baguetten i ugnen innan servering. Resultatet blir ett gott och nybakat bröd varje gång. Längd: 18 cm.
Storlek
6300gram
VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, fullkornsmjöl av VETE, VETEKLI, salt, jäst, maltmjöl av KORN, VETEGLUTEN, mjölbehandlingsmedel (E300). .
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete, korn och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där havre hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 999 kJ |
Energi | 238 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 45 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1.42 g |
Fiber | 3.5 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Baguette grov 18 cm 45g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Baguette grov 18 cm innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete, korn och råg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Baguette grov 18 cm innehålla spår av havre.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.