Ge dina gäster en touch av Frankrike med vår bake off-surdegsbaguette. Inspirerad av franska baktraditioner och bakad i Södermanland med svenskt mjöl av hög kvalitet. Gräddas snabbt i innan servering. Resultatet blir ett gott och nybakat bröd varje gång. Längd: 48 cm.
Storlek
5600gram
VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete och korn. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där havre och råg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1021 kJ |
Energi | 241 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 1.9 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.7g protein.
Per 100g portion innehåller Baguette Gastro 48 cm 47g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Baguette Gastro 48 cm innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete och korn.
På grund av tillverkningsprocessen kan Baguette Gastro 48 cm innehålla spår av följande allergener: havre och råg.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.