Ekologisk ljus baguette
Storlek
400gram
VETEMJÖL*, vatten, havssalt, jäst, VETEGLUTEN*, DURUMVETEMJÖL*. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos. Certifierad av SE-EKO-01.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1054 kJ |
Energi | 252 kcal |
Fett | 1.2 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 1.2 g |
Protein | 8.4 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 2.6 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.4g protein.
Per 100g portion innehåller Baguette EKO 50g kolhydrater tillsammans med 1.2g fett.
Baguette EKO innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Baguette EKO innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, senap och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.