God ekologisk baguette
Storlek
275gram

VETEMJÖL* (malt av KORN), vatten, mannagryn*(VETE), havssalt, jäst, VETEGLUTEN*. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos. *= Ekologisk ingrediens. Certifierad av SE-EKO-01
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, sesamfrön, ägg, sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 952 kJ |
| Energi | 228 kcal |
| Fett | 0.7 g |
| - Varav mättat fett | 0 g |
| Kolhydrat | 48 g |
| - Varav sockerarter | 1 g |
| Protein | 8.2 g |
| Salt | 1.4 g |
| Fiber | 2.4 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.2g protein.
Per 100g portion innehåller Baguette EKO 48g kolhydrater tillsammans med 0.7g fett.
Baguette EKO innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Baguette EKO innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, sesamfrön, ägg, sojabönor och senap.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.