Förvandla varje måltid till en fransk upplevelse med vår bake off-baguette. Brödet är framtaget med inspiration från traditionella franska recept och tillverkad av svenskt kvalitetsmjöl i Södermanland. Värm upp och baka färdigt baguetten i ugnen innan servering. Resultatet blir ett gott och nybakat bröd varje gång. Längd: 30 cm.
Storlek
5950gram
VETEmjöl, vatten, salt, VETEgluten, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där havre och råg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1021 kJ |
Energi | 241 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 1.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.7g protein.
Per 100g portion innehåller Baguette 30 cm 47g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Baguette 30 cm innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Baguette 30 cm innehålla spår av följande allergener: havre och råg.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.