Förvandla varje måltid till en fransk upplevelse med vår bake off-baguette. Brödet är framtaget med inspiration från traditionella franska recept och tillverkad av svenskt kvalitetsmjöl i Sverige. Värm upp och baka färdigt den grova baguetten i ugnen innan servering. Resultatet blir ett gott och nybakat bröd varje gång. Längd: 25 cm.
Storlek
7000gram
VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och korn. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där havre och råg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1021 kJ |
Energi | 241 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 1.9 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.7g protein.
Per 100g portion innehåller Baguette 25 cm 47g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Baguette 25 cm innehåller följande allergener: vete och korn.
På grund av tillverkningsprocessen kan Baguette 25 cm innehålla spår av följande allergener: havre och råg.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.