Storlek
40gram
VETEMJÖL, malt av GLUTEN, SOJAMJÖL, vatten, rapsolija, socker, valmofrön 2%, GLUTEN, jäst, salt emulgeringsmedel E322 (SOJALECITIN), mjölbehandlingsmedel E300. Kan innehålla spår av ägg, mjölk, hasselnötter, pecan, valnötter och sesamfrön och lupin.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sojabönor och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, nötter, lupin, sesamfrön, hasselnöt, havre, korn, pekannöt, råg, spelt och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1324 kJ |
Energi | 313 kcal |
Fett | 4.7 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
- Varav fleromättat fett | 1.7 g |
- Varav enkelomättat fett | 2.5 g |
Kolhydrat | 57 g |
- Varav sockerarter | 5.2 g |
Protein | 9.8 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 2.8 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 907 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 907 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 9.8g protein.
Per 100g portion innehåller Bagel mini vallmo 57g kolhydrater tillsammans med 4.7g fett.
Bagel mini vallmo innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sojabönor och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Bagel mini vallmo innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, nötter, lupin, sesamfrön, hasselnöt, havre, korn, pekannöt, råg, spelt och valnöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.