Vår version av engelsk muffin har utgångspunkten i den angenäma lätta kornsmaken. Jalm&B English Muffin har delikata toner från hela korn och surdeg med en saftig kärna. Muffinen bryts upp med hjälp av en gaffel och rostas i stekpanna eller brödrost. Vår version har många olika användningsområden. Antingen brer du den med marmelad som ett scones, eller så utgör den fundamentet för en Eggs Benedict. Variationerna är många!
Storlek
5720gram
VETEMJÖL, vatten, rågsurdeg (vatten, RÅGMJÖL), MJÖLK, DURUMVETEMJÖL, ljus sirap, salt med jod, jäst
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 239 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 47.1 g |
- Varav sockerarter | 3.6 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 2.9 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Foodpeople A/S
Org.nr: K11892949
I en portion på 100g finns det 7.3g protein.
Per 100g portion innehåller 47.1g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
innehåller följande allergener: mjölk och spannmål som innehåller gluten.
tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Foodpeople A/S på följande sätt: Adress: Kirstinehöj 46, 2770 Kastrup.