Storlek
1Styck
vatten, VETEMJÖL, RÅGMJÖL, VALNÖT (4,5%), solrosfrön, VETEGLUTEN, salt, jäst, malt (KORN), druvsocker, vegetabilisk olja (raps, kokos, fullhärdad raps), förtjockningsmedel (E412) emulgeringsmedel (E471, E472e), surhetsreglerande medel (E330), naturlig arom, vitamin A, mjölbehandlingsmede (300).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller nötter och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1050 kJ |
Energi | 260 kcal |
Fett | 6.5 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 37 g |
- Varav sockerarter | 1.3 g |
Protein | 9.1 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 4.2 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 210 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 210 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 9.1g protein.
Per 100g portion innehåller Valnötsbröd 37g kolhydrater tillsammans med 6.5g fett.
Valnötsbröd innehåller följande allergener: nötter och spannmål som innehåller gluten.
Valnötsbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.