Ojäst degämne av matbrödstyp. Matigt bröd bakat på råg. Perfekt till frukost inför en aktiv dag. Förvara brödet i plastpåse så håller det sig färskt länge.
Storlek
600gram
VETEmjöl, vatten, sirap, fullkornsmjöl av VETE, valsade RÅGkärnor , fullkornsmjöl av RÅG, VETEGLUTEN, linfrö, solrosfrön, RÅGmjöl, jäst, malt av RÅG, socker, surdegspulver av RÅG, salt, rapsolja, dextros, emulgeringsmedel (E 472 E), RÅGkli, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, E 300), enzym (amylas), klumpförebyggande medel (E 170), enzym (xylanas).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1034 kJ |
Energi | 247 kcal |
Fett | 4 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 6 g |
Protein | 9 g |
Fiber | 4 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 210 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 210 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 9g protein.
Per 100g portion innehåller Sportbröd deg 42g kolhydrater tillsammans med 4g fett.
Sportbröd deg innehåller följande allergener: korn, råg och vete.
Sportbröd deg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.