Russinlimpa

Bonjour

Storlek

1Styck

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: VETEMJÖL, vatten, russin 8%, jäst/gjær, VETEGLUTEN, torkad surdeg av VETE, salt, VÖRT/VØRT (av KORN/BYGG), vegetabiliskt fett och -olja (palm, raps), malt av KORN/BYGG, socker, kanel, emulgeringsmedel (E472e), arom, mjölbehandlingsmedel (E300) Kan innehålla spår av mjölk, valnötter.

Allergeninformation för Russinlimpa

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Nötter(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1001 kJ
Energi237 kcal
Fett2.5 g
- Varav mättat fett0.5 g
Kolhydrat45 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein7 g
Salt1 g
Fiber3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Litauen

Företag

Lantmännen Unibake

Org.nr: 556186-7796

Kontakt

Box 1644

701 16 Örebro

Tel: 010-556 50 00

info@unibake.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Russinlimpa

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Russinlimpa?

I en portion på 100g finns det 7g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Russinlimpa?

Per 100g portion innehåller Russinlimpa 45g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.

Allergener

Innehåller Russinlimpa några allergener?

Russinlimpa innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Russinlimpa?

På grund av tillverkningsprocessen kan Russinlimpa innehålla spår av följande allergener: nötter och mjölk.

Vem kan jag kontakta angående Russinlimpa?

Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.