Storlek
1Styck
VETEMJÖL, vatten, jäst/gjær, torkad surdeg av VETE, VETEGLUTEN, salt, malt av KORN/BYGG, vegetabiliskt fett och olja (palm, raps), emulgeringsmedel (E472e), arom, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, valnötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1005 kJ |
Energi | 238 kcal |
Fett | 2.5 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 2.5 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Estland
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Långfranska 44g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.
Långfranska innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Långfranska innehålla spår av följande allergener: mjölk och nötter.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.