Storlek
80gram
VETEMJÖL, vatten, jäst, vegetabiliskt fett och olja (palm, raps), salt, socker, emulgeringsmedel (E471, E472e), enzymer, aromer, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, ägg, mandel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, ägg och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1079 kJ |
Energi | 255 kcal |
Fett | 2.8 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 1.2 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 1.25 g |
Fiber | 3.5 g |
Förvaras i -18°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-18°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Estland
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.7g protein.
Per 100g portion innehåller Källarfranska 47g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.
Källarfranska innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Källarfranska innehålla spår av följande allergener: mjölk, ägg och nötter.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.