Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Degämne matbröd
  5. Källarfranska
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Degämne matbröd/
  5. Källarfranska

Källarfranska

Bonjour

Storlek

80gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, jäst, vegetabiliskt fett och olja (palm, raps), salt, socker, emulgeringsmedel (E471, E472e), enzymer, aromer, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, ägg, mandel.

Allergeninformation för Källarfranska

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Mjölk(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)
Nötter(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, ägg och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1079 kJ
Energi255 kcal
Fett2.8 g
- Varav mättat fett1 g
Kolhydrat47 g
- Varav sockerarter1.2 g
Protein8.7 g
Salt1.25 g
Fiber3.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -18°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-18°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Estland

Företag

Lantmännen Unibake

Org.nr: 556186-7796

Kontakt

Box 1644

701 16 Örebro

Tel: 010-556 50 00

info@unibake.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Källarfranska

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Källarfranska?

I en portion på 100g finns det 8.7g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Källarfranska?

Per 100g portion innehåller Källarfranska 47g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.

Allergener

Innehåller Källarfranska några allergener?

Källarfranska innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Källarfranska?

På grund av tillverkningsprocessen kan Källarfranska innehålla spår av följande allergener: mjölk, ägg och nötter.

Vem kan jag kontakta angående Källarfranska?

Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.

←Tillbaka till Produkter