Storlek
1Styck
VETEMJÖL, vatten, jäst/gjær, VETEGLUTEN, RÅGMJÖL, hirs, vört (KORN/BYGG), KRUSKAKLI (VETE) 1,8%, linfrön 1,2%, solrosfrön 1,2%, salt, HAVREGRYN 0,9%, vegetabiliskt fett och olja (palm, raps), malt av VETE, fruktsocker, emulgeringmedel (E472e), mjölbehandlingsmedel (E300) Kan innehålla spår av mjölk, valnötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 947 kJ |
Energi | 244 kcal |
Fett | 3.1 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 37 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 4.5 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 252 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 252 dagar
Tillverkningsland
Estland
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Grovt grekiskt bröd 37g kolhydrater tillsammans med 3.1g fett.
Grovt grekiskt bröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Grovt grekiskt bröd innehålla spår av följande allergener: mjölk och nötter.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.