Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Köttprodukter
  4. Viltkött, berett
  5. Vildsvinsstek Sousvide, Djupfryst
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Köttprodukter/
  4. Viltkött, berett/
  5. Vildsvinsstek Sousvide, Djupfryst

Vildsvinsstek Sousvide, Djupfryst

SVENSKT SKOGSVILT

Fryst svensk vildsvinsstek, tillagad enligt sousvide metoden.

Storlek

2000gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Skinka av vildsvin (85%), vatten (11%), druvsocker, salt, svartpeppar, glukossirap, kryddextrakt (svartpeppar, libbsticka), stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E301. Ursprung köttråvara: Sverige

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi410 kJ
Energi100 kcal
Fett1.1 g
- Varav mättat fett0.5 g
Kolhydrat1.4 g
- Varav sockerarter1.1 g
Protein20 g
Salt1.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Jojjen AB

Org.nr: 556243-6823

Kontakt

Edholmsgatan 24

593 61 Västervik

Tel: 0490-103 74

info@jojjen.se.

Besök webbplats

Vanliga frågor om Vildsvinsstek Sousvide, Djupfryst

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Vildsvinsstek Sousvide, Djupfryst?

I en portion på 100g finns det 20g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Vildsvinsstek Sousvide, Djupfryst?

Per 100g portion innehåller Vildsvinsstek Sousvide, Djupfryst 1.4g kolhydrater tillsammans med 1.1g fett.

←Tillbaka till Produkter