- Livsmedel
- Djupfryst
- Köttprodukter
- Viltkött, berett
- Rökt Vildsvinsklubba, Djupfryst
Rökt Vildsvinsklubba, Djupfryst
SVENSKT SKOGSVILT
Fryst Vildsvinsklubba. Vildsvinsklubban består av bogstek och framlägg, där bogsteken är urbenad, men läggen har benen kvar för att bidra till intensivare smak
Storlek
2250gram
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
INGREDIENSER: Vildsvinsstek med ben (94 %), salt, druvsocker, stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250, rökarom. Ursprung köttråvara: Sverige
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 440 kJ |
Energi | 100 kcal |
Fett | 1 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 1.7 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Protein | 22 g |
Salt | 2.2 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Jojjen AB
Org.nr: 556243-6823
Vanliga frågor om Rökt Vildsvinsklubba, Djupfryst
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Rökt Vildsvinsklubba, Djupfryst?
I en portion på 100g finns det 22g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rökt Vildsvinsklubba, Djupfryst?
Per 100g portion innehåller Rökt Vildsvinsklubba, Djupfryst 1.7g kolhydrater tillsammans med 1g fett.