Rökt Vildsvinsklubba, Djupfryst

SVENSKT SKOGSVILT

Fryst Vildsvinsklubba. Vildsvinsklubban består av bogstek och framlägg, där bogsteken är urbenad, men läggen har benen kvar för att bidra till intensivare smak

Storlek

2250gram

Rökt Vildsvinsklubba, Djupfryst

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Vildsvinsstek med ben (94 %), salt, druvsocker, stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250, rökarom. Ursprung köttråvara: Sverige

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi440 kJ
Energi100 kcal
Fett1 g
- Varav mättat fett0.5 g
Kolhydrat1.7 g
- Varav sockerarter1.7 g
Protein22 g
Salt2.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Jojjen AB

Org.nr: 556243-6823

Kontakt

Edholmsgatan 24

593 61 Västervik

Tel: 0490-103 74

info@jojjen.se.

Besök webbplats

Vanliga frågor om Rökt Vildsvinsklubba, Djupfryst

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Rökt Vildsvinsklubba, Djupfryst?

I en portion på 100g finns det 22g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rökt Vildsvinsklubba, Djupfryst?

Per 100g portion innehåller Rökt Vildsvinsklubba, Djupfryst 1.7g kolhydrater tillsammans med 1g fett.