Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Köttprodukter
  4. Viltkött, berett
  5. Rökt Rådjursstek, Djupfryst
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Köttprodukter/
  4. Viltkött, berett/
  5. Rökt Rådjursstek, Djupfryst

Rökt Rådjursstek, Djupfryst

SVENSKT SKOGSVILT

Fryst, finputsad stek av rådjur. Nedlagd i svenska skogar. Varmrökt på gallervagn över svensk björkflis.

Storlek

1000gram

Rökt Rådjursstek, Djupfryst

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Rådjursstek, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250, rökarom. Till 100g färdig vara har 109g kött använts. Ursprung köttråvara: Sverige

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi440 kJ
Energi100 kcal
Fett0.9 g
- Varav mättat fett0.5 g
Kolhydrat1.7 g
- Varav sockerarter1.7 g
Protein22 g
Salt2.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Jojjen AB

Org.nr: 556243-6823

Kontakt

Edholmsgatan 24

593 61 Västervik

Tel: 0490-103 74

info@jojjen.se.

Besök webbplats

Vanliga frågor om Rökt Rådjursstek, Djupfryst

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Rökt Rådjursstek, Djupfryst?

I en portion på 100g finns det 22g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rökt Rådjursstek, Djupfryst?

Per 100g portion innehåller Rökt Rådjursstek, Djupfryst 1.7g kolhydrater tillsammans med 0.9g fett.

←Tillbaka till Produkter