Storlek
2500gram
Renkött 41%, nötkött, vatten, potatismjöl, SOJAPROTEIN, kryddor (lök,svartpeppar,paprika,spiskummin,cayenne, oregano,vitlök,basilika,mejram), salt, VETEFIBER, stabiliseringsmedel E450, socker, arom, smakförstärkare (E621, E627, E631)
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 763.54 kJ |
Energi | 182.23 kcal |
Fett | 11.35 g |
- Varav mättat fett | 5.22 g |
Kolhydrat | 4.37 g |
- Varav sockerarter | 0.62 g |
Protein | 15.83 g |
Salt | 2.1 g |
Förvaras i -21°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
-21°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Lapin Liha AB
Org.nr: 559108-4701
I en portion på 100g finns det 15.83g protein.
Per 100g portion innehåller Renkebab 4.37g kolhydrater tillsammans med 11.35g fett.