Storlek
2500gram

Renkött 41%, nötkött, vatten, potatismjöl, SOJAPROTEIN, kryddor (lök,svartpeppar,paprika,spiskummin,cayenne, oregano,vitlök,basilika,mejram), salt, VETEFIBER, stabiliseringsmedel E450, socker, arom, smakförstärkare (E621, E627, E631)
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 763.54 kJ | 
| Energi | 182.23 kcal | 
| Fett | 11.35 g | 
| - Varav mättat fett | 5.22 g | 
| Kolhydrat | 4.37 g | 
| - Varav sockerarter | 0.62 g | 
| Protein | 15.83 g | 
| Salt | 2.1 g | 
Förvaras i -21°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
-21°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Lapin Liha AB
Org.nr: 559108-4701
I en portion på 100g finns det 15.83g protein.
Per 100g portion innehåller Renkebab 4.37g kolhydrater tillsammans med 11.35g fett.