Oxtimbalen är en lite mustigare timbal gjord på finpasserad puré av svenskt nötkött och sedan blandad med ägg. Timbalen är smaksatt med goda kryddor. Ett lent och fint mos samt morotstimbal passar fint till.
Storlek
2520gram
Nötkött 38 %, ÄGGVITA, ÄGGULA, modifierad majsstärkelse, rapsolja, lök, sojasås (vatten, SOJABÖNOR, VETE, salt), katrinplommon, nötköttsbuljong, salt, socker, karamelliserat socker, kryddor, solrosolja och kryddextrakt (bl a cayennepeppar). *Ingående veteprotein innehåller ej gluten.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor, ägg och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 921 kJ |
Energi | 220 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 4.2 g |
Kolhydrat | 8.4 g |
- Varav sockerarter | 1.3 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 0.3 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 450 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 450 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Findus Sverige AB
Org.nr: 556006-4361
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Oxtimbal, 40 g 8.4g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Oxtimbal, 40 g innehåller följande allergener: sojabönor, ägg och spannmål som innehåller gluten.
Oxtimbal, 40 g tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Findus Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-600 52 00. E-post: foodservices@se.findus.com. Adress: Postbox 4506, 203 20 Malmö.