En god köttimbal gjord på både svensk finpasserad oxpuré och svensk finpasserad skinkpuré. Det är en så kallad blandtimbal. Puréerna har blandats med ägg och en god smaksättning. Servera gärna som en köttbullerätt tillsammans med ärttimbalen.
Storlek
2520gram
ÄGGVITA, nötkött 18 %, griskött 18 %, ÄGGULA, modifierad majsstärkelse, lök, rapsolja, sojasås (vatten, SOJABÖNOR, VETE, salt), katrinplommonpuré, salt, nötköttsbuljong, karamelliserat socker, kryddor, socker, solrosolja och kryddextrakt. *Ingående veteprotein innehåller ej gluten.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor, ägg och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 817 kJ |
Energi | 195 kcal |
Fett | 12 g |
- Varav mättat fett | 3.6 g |
Kolhydrat | 8.8 g |
- Varav sockerarter | 1.5 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 0.3 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 450 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 450 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Findus Sverige AB
Org.nr: 556006-4361
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Färsbullstimbal 10 g 8.8g kolhydrater tillsammans med 12g fett.
Färsbullstimbal 10 g innehåller följande allergener: sojabönor, ägg och spannmål som innehåller gluten.
Färsbullstimbal 10 g tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Findus Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-600 52 00. E-post: foodservices@se.findus.com. Adress: Postbox 4506, 203 20 Malmö.