Upplev skillnaden på kamben från Prästgården Grevbäck i Hjo. De blir som bäst om du förkokar dem tills benen nästan släpper från köttet. Låt kamben gotta till sig i en glaze eller marinad innan du grillar steker köttet i ugnen. De passar extra bra till buffén eftersom de är lika goda kalla som varma. Grisarna från Grevbäck är en treraskorsning mellan Yorkshire, Lantras och Duroc eller Hampshire. Allt foder kommer från gården eller gårdarna strax intill. Grisarna föds och lever hela sina liv på samma ställe. En kartong innehåller 10 kilo.
Storlek
500gram
Kamben av gris.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 808 kJ |
Energi | 193 kcal |
Fett | 14 g |
- Varav mättat fett | 5.9 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 18g protein.
Per 100g portion innehåller Kamben 0g kolhydrater tillsammans med 14g fett.