Yakiniku är en japansk term som betyder grillat kött. Misuji (högrev) är den mest populära köttbitten till yakiniku, köttbiten är känd för sin mörhet och jämn marmorering, Vi tillagar vår Yakiniku från grunden i vårt moderna produktionskök i Vinsta av nötkött och sås enligt vårt eget recept. Den har en mild sötma balanserad med syrliga toner. Våra kunder värmer yakiniku hos sig och serverar den exempelvis i en skål med ris som man tillagar själv. Frysta stekta japanska yakiniku finns i 1 kg påsar x 8 per kartong. Kontakta oss om ni är intresserade av Naoi Yakiniku till grossister så berättar vi mer!
Storlek
1000gram
Nötkött 87%, Yakinikusås (sojasås (vatten, sojabönor, VETE, salt, alkohol (etanol)), socker, vatten, mirin, äppeljuice, risvinäger, konbuextrakt (vatten, konbu(sjögräs), salt), vitlök, ingefära, vitpeppar
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 985 kJ |
Energi | 235 kcal |
Fett | 11.7 g |
- Varav mättat fett | 5.4 g |
Kolhydrat | 6.1 g |
- Varav sockerarter | 5.8 g |
Protein | 26 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Naoi Group AB
Org.nr: 556278-7068
I en portion på 100g finns det 26g protein.
Per 100g portion innehåller Yakiniku 6.1g kolhydrater tillsammans med 11.7g fett.
Yakiniku innehåller följande allergener: sojabönor och vete.
Yakiniku tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Naoi Group AB på följande sätt: Adress: Siktgatan 5, 162 50 Vällingby.