Storlek
15000gram
Nötkött, vatten, SOJA, aromatsalt (salt, aromförstärkare (E621), LAKTOS, jästextrakt, lök, växtolja, vitlök, SELLERIFRÖN), potatisfiber, potatisstärkelse, stabiliseringsmedel (E450, E451), kryddor (svartpeppar, cayennepeppar). Kötthalt 76%.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, selleri och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1018 kJ |
Energi | 245 kcal |
Fett | 19 g |
- Varav mättat fett | 8.2 g |
Kolhydrat | 2.4 g |
- Varav sockerarter | 0.12 g |
Protein | 15 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Korv-Görans Kebab AB
Org.nr: 2027617-8
Kontakt
Företagarvägen 24
FIN-68600 Jakobstad, Finland
Tel: +358 6 723 2818
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller Special Döner Kebabspett 2.4g kolhydrater tillsammans med 19g fett.
Special Döner Kebabspett innehåller följande allergener: laktos, selleri och sojabönor.
Special Döner Kebabspett tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Korv-Görans Kebab AB på följande sätt: Telefon: +358 6 723 2818. E-post: kebab@gorans.fi. Adress: Företagarvägen 24, FIN-68600 Jakobstad, Finland.