I sousvide produkter bevaras smak, arom och saftighet. Skivtjocklek 2 mm, vikt/skiva ca 20 g.
Storlek
4500gram
Nötkött (fransyska), vatten, salt, druvsocker, svartpeppar, stabiliseringsmedel (natrium- och kaliumdifosfater), karamelliserad sockersirap. Till 100g färdig produkt har använts 101g köttråvara. Ursprung köttråvara: Finland
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 540 kJ |
Energi | 130 kcal |
Fett | 3.3 g |
- Varav mättat fett | 1.3 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 24 g |
Salt | 1.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 244 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 244 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 24g protein.
Per 100g portion innehåller Rostbiff sousvide 0.5g kolhydrater tillsammans med 3.3g fett.