Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Köttprodukter
  4. Nötkött, berett
  5. Rostbiff sousvide
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Köttprodukter/
  4. Nötkött, berett/
  5. Rostbiff sousvide

Rostbiff sousvide

Chefs Basic

I sousvide produkter bevaras smak, arom och saftighet. Skivtjocklek 2 mm, vikt/skiva ca 20 g.

Storlek

4500gram

Rostbiff sousvide

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötkött (fransyska), vatten, salt, druvsocker, svartpeppar, stabiliseringsmedel (natrium- och kaliumdifosfater), karamelliserad sockersirap. Till 100g färdig produkt har använts 101g köttråvara. Ursprung köttråvara: Finland

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi540 kJ
Energi130 kcal
Fett3.3 g
- Varav mättat fett1.3 g
Kolhydrat0.5 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein24 g
Salt1.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 244 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 244 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Menigo Foodservice AB

Org.nr: 556044-4647

Kontakt

Arenavägen 61, Box 10013

121 26 Stockholm

Tel: 08-722 10 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Rostbiff sousvide

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Rostbiff sousvide?

I en portion på 100g finns det 24g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rostbiff sousvide?

Per 100g portion innehåller Rostbiff sousvide 0.5g kolhydrater tillsammans med 3.3g fett.

←Tillbaka till Produkter