Scan oxbringa är långkokad, dvs färdig att äta, och tål varmhållning, vilket innebär minimalt svinn. Scan sous vide oxbringa spar tid, energi och ger samtidigt en jämn kvalitet och god ekonomi. Att vi skivat den sparar din tid ytterligare. Vår oxbringa görs av svensk högkvalitativt ungnöt och är lätt rimmad för den goda smakens skull. Servera gärna med en stark pepparrot - eller senapssås eller en mildare dillsås. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar. Rimmad. Skivorna är ca 2,9 mm tjocka. Vikt/skiva: ca 37gr. Innehåller ca 55 skivor/frp.
Storlek
1800gram
INGREDIENSER: Svensk bringa av nöt (86%)*, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 950 kJ |
Energi | 230 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 8.7 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 20 g |
Salt | 2.9 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 240 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 20g protein.
Per 100g portion innehåller RIMMAD OXBRINGA 0.5g kolhydrater tillsammans med 17g fett.