Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Köttprodukter
  4. Nötkött, berett
  5. RIMMAD OXBRINGA
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Köttprodukter/
  4. Nötkött, berett/
  5. RIMMAD OXBRINGA

RIMMAD OXBRINGA

Scan

Scan oxbringa är långkokad, dvs färdig att äta, och tål varmhållning, vilket innebär minimalt svinn. Scan sous vide oxbringa spar tid, energi och ger samtidigt en jämn kvalitet och god ekonomi. Att vi skivat den sparar din tid ytterligare. Vår oxbringa görs av svensk högkvalitativt ungnöt och är lätt rimmad för den goda smakens skull. Servera gärna med en stark pepparrot - eller senapssås eller en mildare dillsås. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar. Rimmad. Skivorna är ca 2,9 mm tjocka. Vikt/skiva: ca 37gr. Innehåller ca 55 skivor/frp.

Storlek

1800gram

RIMMAD OXBRINGA

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svensk bringa av nöt (86%)*, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi950 kJ
Energi230 kcal
Fett17 g
- Varav mättat fett8.7 g
Kolhydrat0.5 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20 g
Salt2.9 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.

Förvaringstemperatur

-40°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 240 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om RIMMAD OXBRINGA

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i RIMMAD OXBRINGA?

I en portion på 100g finns det 20g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i RIMMAD OXBRINGA?

Per 100g portion innehåller RIMMAD OXBRINGA 0.5g kolhydrater tillsammans med 17g fett.

←Tillbaka till Produkter