- Livsmedel
- Djupfryst
- Köttprodukter
- Nötkött, berett
- Ribfingers sousvide
Ribfingers sousvide
Ribfingers är köttet som är utskuret från entrecôtebenen. En spännande köttdetalj med mycket insprängt fett vilket ger ett smakrikt kött. Omsorgsfullt tillagade under en längre tid vilket gör köttet extra mört och saftigt och kryddat med svartpeppar för en djupare köttsmak. Pensla med en härlig glaze före servering, ribfingers passar perfekt på en sharingmeny, på buffén eller i asiatiska rätter.
Storlek
800gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Ingredienser: Ribfingers av nöt* (88%), vatten, rapsolja, salt, druvsocker, svartpeppar, antioxidationsmedel (natriumaskorbat ).*Ursprung Sverige
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 250 kcal |
Protein | 25 g |
Fett | 16 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
Salt | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 7.3 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
KLS Ugglarps AB
Org.nr: 556740-8439
Vanliga frågor om Ribfingers sousvide
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Ribfingers sousvide?
I en portion på 100g finns det 25g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Ribfingers sousvide?
Per 100g portion innehåller Ribfingers sousvide 0.5g kolhydrater tillsammans med 16g fett.