Ribfingers är köttet som är utskuret från entrecôtebenen. En spännande köttdetalj med mycket insprängt fett vilket ger ett smakrikt kött. Omsorgsfullt tillagade under en längre tid vilket gör köttet extra mört och saftigt och kryddat med svartpeppar för en djupare köttsmak. Pensla med en härlig glaze före servering, ribfingers passar perfekt på en sharingmeny, på buffén eller i asiatiska rätter.
Storlek
800gram
Ingredienser: Ribfingers av nöt* (88%), vatten, rapsolja, salt, druvsocker, svartpeppar, antioxidationsmedel (natriumaskorbat ).*Ursprung Sverige
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 250 kcal |
Protein | 25 g |
Fett | 16 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
Salt | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 7.3 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
KLS Ugglarps AB
Org.nr: 556740-8439
I en portion på 100g finns det 25g protein.
Per 100g portion innehåller Ribfingers sousvide 0.5g kolhydrater tillsammans med 16g fett.