Ribfingers sousvide

Dalsjöfors

Ribfingers är köttet som är utskuret från entrecôtebenen. En spännande köttdetalj med mycket insprängt fett vilket ger ett smakrikt kött. Omsorgsfullt tillagade under en längre tid vilket gör köttet extra mört och saftigt och kryddat med svartpeppar för en djupare köttsmak. Pensla med en härlig glaze före servering, ribfingers passar perfekt på en sharingmeny, på buffén eller i asiatiska rätter.

Storlek

800gram

Ribfingers sousvide

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Ribfingers av nöt* (88%), vatten, rapsolja, salt, druvsocker, svartpeppar, antioxidationsmedel (natriumaskorbat ).*Ursprung Sverige

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1000 kJ
Energi250 kcal
Protein25 g
Fett16 g
Kolhydrat0.5 g
Salt1.4 g
- Varav mättat fett7.3 g
- Varav sockerarter0.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-30°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

KLS Ugglarps AB

Org.nr: 556740-8439

Kontakt

Porfyrvägen 14

224 78 Lund

Tel: 0480-70 70 00

info@kls.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Ribfingers sousvide

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Ribfingers sousvide?

I en portion på 100g finns det 25g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Ribfingers sousvide?

Per 100g portion innehåller Ribfingers sousvide 0.5g kolhydrater tillsammans med 16g fett.