Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Köttprodukter
  4. Nötkött, berett
  5. Oxkind, sous vide
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Köttprodukter/
  4. Nötkött, berett/
  5. Oxkind, sous vide

Oxkind, sous vide

Lithells

Fryst, långbakad oxkind, tillagad enligt sous vide-metoden tillsammans med rödvin, köttfond och timjan. Mör och smakrik detalj som serveras tillsammans med skyn. Tillverkad i Sverige.

Storlek

1000gram

Oxkind, sous vide

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötkött (oxkind) (83%), rött vin, köttfond (vatten, oxben, morot, lök, purjolök, vitpeppar, lagerblad, tomatpuré, salt, arom, socker, fruktos), salt, vatten, lökpulver, svartpeppar, timjan. Mängd sky: ca 30%. Köttursprung: EU.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi630 kJ
Energi150 kcal
Fett9.1 g
- Varav mättat fett4.6 g
Kolhydrat0.6 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein16 g
Salt1.9 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 244 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 244 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Atria Foodservice AB

Org.nr: 556426-2523

Kontakt

697 80 Sköllersta

Tel: 010-482 30 00

dabas@atria.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Oxkind, sous vide

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Oxkind, sous vide?

I en portion på 100g finns det 16g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Oxkind, sous vide?

Per 100g portion innehåller Oxkind, sous vide 0.6g kolhydrater tillsammans med 9.1g fett.

←Tillbaka till Produkter