Fryst, långbakad oxkind, tillagad enligt sous vide-metoden tillsammans med rödvin, köttfond och timjan. Mör och smakrik detalj som serveras tillsammans med skyn. Tillverkad i Sverige.
Storlek
1000gram
Nötkött (oxkind) (83%), rött vin, köttfond (vatten, oxben, morot, lök, purjolök, vitpeppar, lagerblad, tomatpuré, salt, arom, socker, fruktos), salt, vatten, lökpulver, svartpeppar, timjan. Mängd sky: ca 30%. Köttursprung: EU.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 630 kJ |
Energi | 150 kcal |
Fett | 9.1 g |
- Varav mättat fett | 4.6 g |
Kolhydrat | 0.6 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 16 g |
Salt | 1.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 244 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 244 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Atria Foodservice AB
Org.nr: 556426-2523
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Oxkind, sous vide 0.6g kolhydrater tillsammans med 9.1g fett.