Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Köttprodukter
  4. Nötkött, berett
  5. Oxbringa rimmad kokt skivad
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Köttprodukter/
  4. Nötkött, berett/
  5. Oxbringa rimmad kokt skivad

Oxbringa rimmad kokt skivad

Dafgårds

En klassiker! Servera med rotmos och pepparrotssås och njut.

Storlek

1400gram

Oxbringa rimmad kokt skivad

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Bringa av nöt*. Lake beredd av: Vatten, salt, antioxidationsmedel (E325, E316), druvsocker, stabiliseringsmedel E451, konserveringsmedel E250. Till 100 g färdig vara har 116 g kött använts. *Ursprung: EU.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi800 kJ
Energi190 kcal
Fett14 g
- Varav mättat fett6.5 g
Kolhydrat0.8 g
- Varav sockerarter0.4 g
Protein24 g
Salt2.2 g
Fiber0 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Oxbringa rimmad kokt skivad

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Oxbringa rimmad kokt skivad?

I en portion på 100g finns det 24g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Oxbringa rimmad kokt skivad?

Per 100g portion innehåller Oxbringa rimmad kokt skivad 0.8g kolhydrater tillsammans med 14g fett.

←Tillbaka till Produkter